Børneneuropsykolog Helle Kjærgård
Autoriseret psykolog og specialist i klinisk børneneuropsykologi
 
Smedevangen 27
7120 Vejle
Tlf. 26 20 66 86 
 
neuropsykologen@protonmail.com
Bemærk at jeg anvender sikker mail, men jeg fraråder at der skrives personfølsomme oplysninger uden, at mail er krypteret.
 
Jeg er uddannet cand. psyk. (psykolog) fra Århus universitet i 1988 og har siden arbejdet med især børn og unge med meget forskellige former for vanskeligheder: ADHD, premature, autisme, Cerebral Parese, rygmarvsbrok, dysfasi, dysleksi, indlæringsvanskeligheder, psykisk udviklingshæmning, hjerneskade og mere sjældne handicaps.
 
Det er min grundlæggende overbevisning - og erfaring - at alle børn kan lære og udvikle sig, men nogle børn har brug for noget særligt, og jeg har bl.a brugt de sidste 25 år på at lære om, hvad det er, disse børn har brug for. Det har bragt mig vidt omkring - jeg har arbejdet i kommuner, specialinstitutioner og amter. Jeg har også været leder af Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Fredericia Kommuner i 6 år. Sideløbende med det direkte arbejde med børn, unge og deres familier har jeg arbejdet med at uddanne fagfolk. Jeg har undervist og superviseret på forskellige niveauer og i mange sammenhænge. Jeg er medforfatter på flere bøger bl.a.: Helle Kjærgård, Bente Støvring og Aase Tromborg: "Børns lærende hjerne". Udkommet på Frydenlund.
 
i 2014 udkom "Mit urolige barn"  og senest i 2016 er "Den lille kaospilot" udkommet på Frydenlund. På Psykologisk forlag er "Funktionsbeskrivelse" ligeledes udkommet i 2016 - et materiale, der beskriver kognitive funktioner ud fra et borgerperspektiv.
 
Jeg er uddannet klinisk psykolog, autoriseret af Psykolognævnet (læs her hvad det betyder http://www.pn.sm.dk) og specialist i børneneuropsykologi.
 
I de seneste 10 år har jeg været selvstændig børneneuropsykolog og bl.a. arbejdet som konsulent  for Vejle Fjord børneneurocenter i VISO-sager, VISO er en central partner for kommunerne i de mest komplekse sager. Jeg har især foretaget børneneuropsykologiske undersøgelser og forældrevejledning til børn med komplekse udfordringer.
 
Jeg kontaktes lettest på hneuropsykologen@protonmail.com eller via kontaktformularen her på siden. Jeg tilstræber at besvare alle mails samme dag, som jeg modtager dem.
 
Find den letteste vej til min klinik på www.krak.dk
Helle Kjærgård | Smedevangen 27, 7120 Vejle Ø  | Tlf.: 26 20 66 86